Hoe wis ik bepaalde notities uit mijn bordboek via het VAN IN-wiel?

Om markeringen in het bordboek te wissen, gebruik je de gom in het VAN IN-wiel.

Werkwijze:

1 Activeer de gom door in het wiel op de knop te klikken.

2 Klik op de knop "Vrije hand" om de klassieke bordveger te gebruiken.

Waar je veegt, wordt de inhoud gewist. Niet meer, niet minder.

3 Klik op de knop "Objecten" om volledig te wissen wat je aanklikt.

Dit gaat veel sneller dan uit de vrije hand.

4 Klik op de knop "Hele pagina' om alle markeringen op de geselecteerde pagina te wissen.

5 Klik op de knop "Bordboek" om alle markeringen in het volledige bordboek te wissen.

Hiermee wis je ook alle toevoegingen zoals handgeschreven notities, opgeladen media, flitskaarten, enz…

6 Wijzig de dikte van de gom.

De instelling voor gomdikte wordt onthouden telkens je het bord boek opent.

Melding

Zie je in het wiel een gom met een pijltje? Dan is de optie "geselecteerde objecten" actief i.p.v. "uit de vrije hand".