Waar vind ik de mediabestanden terug in mijn bordboek?

Belangrijk

Om de inhoudsopgave van de VAN IN media weer te geven, gebruik je "Media" in het menu van het bordboek.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Klik in het menu op de knop "Media".

3 Activeer het tabblad "VAN IN media".

Deze map bestaat uit filmpjes, audio, links en afbeeldingen opgesomd per type.

4 Open een mediabestand door op de titel te klikken.

5 Pin het mediabestand vast met de duimspijker (optioneel).

6 Verklein/vergroot het venster via de hoek rechts onderin of klik op de knop "maximaliseren".

7 Wis toegevoegde markeringen met de gom.

8 Sluit het mediabestand met een klik op "X".

Melding

In het bordboek zelf worden de mediabestanden aangeduid met een icoontje. Zo start je altijd het juiste filmpje, audiofragment of afbeelding.