Wat moet ik doen als schrijven en het slepen van objecten niet meer lukt?

Eerste oplossing: gebruikersrechten voor Google Chrome aanpassen (vanaf versie 78)

1 Open de Windows Verkenner en ga naar de volgende pad: C:\Program Files (x86)\Google.

2 Klik met je rechtermuisknop op de map "Chrome" en kies "Eigenschappen".

3 Selecteer de groep Users (of Gebruikers) en klik dan op de knop "Bewerken".

4 Vink onder "Toestaan de machtigingen" de opties "Volledig beheer" en "Wijzigen" aan.

5 Klik op de knop "OK" om te bewaren.

Tweede oplossing: touch-besturing in web browser Google Chrome inschakelen (vanaf versie 78)

1 Zoek op je bureaublad naar de snelkoppeling "Google Chrome".

2 Klik met je rechtermuisknop op deze snelkoppeling en kies "Eigenschappen".

3 Selecteer de tab "Snelkoppeling".

4 Voeg in veld Doel helemaal achteraan de volgende parameter toe: -touch-events.

Voorbeeld: “C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe” -touch-events

5 Klik op de knop OK om te bewaren.

Touch-besturing is nu ingeschakeld als je Chrome met deze snelkoppeling opent.

Derde oplossing: touch-besturing in web browser Google Chrome inschakelen indien geen volledige rechten op de computer (vanaf versie 79)

1 Klik rechtsboven op het icoontje met 3 verticale punten. Vervolgens klik je op "Meer hulpprogramma’s" en klik je daarna op "Hulpprogramma’s voor ontwikkelaars".

2 Klik op het icoontje met 3 verticale punten. Klik naast "Dock side" op het eerste icoontje om het in een apart venster te openen.

3 Klik opnieuw op het icoontje met 3 verticale punten. Vervolgens klik je op "More tools" en klik je daarna op "Sensors".

4 Scroll helemaal naar beneden en selecteer bij "Touch": "Force enabled".

5 Vernieuw nu het scherm van het bordboek.

Waarschuwing

Bovenstaande 5 stappen dien je telkens opnieuw uit te voeren na afsluiten van de browser.

Tip van het Bingelteam

Volg de instructies via deze video.