Kies je Bingellicentie

Bingel biedt verschillende licenties aan. Van zodra je school minimum 1 Bingel Plus of Bingel Max licentie heeft, krijg je volledige toegang tot de Bingel Start licenties van alle leermiddelen in Bingel én de agenda Bingel Planner. Een overzicht van de licenties:

MAX

PLUS

START

ZORG en EVALUATIE

Bespaar tijd met de kant-en-klare differentiatievoorstellen

Kies je voor een Bingel Max licentie bij je leermiddel, dan heb je extra toegang tot instructiefilmpjes, downloadbare en aanpasbare toetsen, automatisch geselecteerde remediëring en verrijking op maat van elke leerling en extra adaptieve oefeningen op Bingel.

Daarnaast heb je ook toegang tot alles uit de Bingel Plus licentie: de onlinehandleiding, de downloads, de Bingel Raket leerlingenapp, alle oefeningen in Bingel van alle leermiddelen van VAN IN.

Probeer de differentiatiemogelijkheden in Bingel voor de rest van het schooljaar kosteloos uit en vraag je gratis proeflicentie aan!

Vraag een proeflicentie aan

Maak gebruik van het handige bordboek

Kies je voor een Bingel Plus licentie bij je leermiddel, dan heb je toegang tot de onlinehandleiding, de downloads, de Bingel Raket leerlingenapp en alle oefeningen in Bingel van alle leermiddelen van VAN IN.

Met 1 licentie Plus of Max toegang tot alle Bingel Start licenties

Alle scholen met minimum 1 Bingel Plus of Bingel Max licentie krijgen volledige toegang tot alle Bingel Start licenties van alle leermiddelen in Bingel én de agenda Bingel Planner. Dit houdt in

  • taken klaarzetten
  • feedback geven
  • oefenresultaten bekijken
  • instellingen eiland aanpassen
  • downloads bij de leermiddelen
  • lessen inplannen in de agenda
Vraag een demo en ontdek alle mogelijkheden

Richt je zorg en evaluatie eenvoudig in volgens je schoolvisie

Kies je voor de licenties Zorg en Evaluatie, dan stel je je evaluatie en zorgaanpak eenvoudig in op maat van jouw school. In de handige overzichten vind je snel alle essentiële informatie over je leerlingen terug.

Heb je een MAX-licentie bij je leermiddel, dan verschijnen de resultaten die je ingaf bij de toetsen automatisch op het rapport.

Vraag je demo aan