Voor welke richtingen?

Tal van voorbeelden en een casus illustreren het onderzoeksproces en tonen de relevantie van onderzoek voor de beroepspraktijk in onderwijs, zorg en welzijn aan. Maar ook voor andere afstudeerrichtingen is Onderzoeksvaardigheden zeer geschikt.

  • Voor hogeschoolstudenten reikt het handvaten aan om zelf een eenvoudig onderzoek op te zetten en uit te voeren en om bestaande onderzoeken kritisch te bestuderen.
  • Voor docenten vormt het een basis om onderzoeksvaardigheden aan te leren in specifiek daartoe bestemde vakken. Het biedt ook ondersteuning in andere opleidingsonderdelen waar onderzoeksvaardigheden moeten worden toegepast, zoals projecten, stages, eindwerken … 
  • Voor professionelen in het werkveld fungeert het als naslagwerk om zelf praktijkonderzoek uit te voeren of daar de opdracht toe te geven. Het stelt hen ook in staat om berichtgeving over onderzoeksresultaten kritisch te interpreteren en naar waarde te schatten.
Wat is nieuw in deze uitgave van Onderzoeksvaardigheden? Bekijk de prijs en andere productinfo van Onderzoeksvaardigheden
asella-de-vos-thumb
Kan ik u helpen?

Wilt u slechts een deel van een uitgave gebruiken?

Printing On Demand kan al vanaf 10 exemplaren! 

Ga naar Printing On Demand voor prijssimulaties en bestellingen. 

Meerdere uitgaven combineren of eigen materiaal toevoegen?

Ik bekijk graag met u of Publishing On Demand mogelijk is. 

Hebt u een andere vraag?

Bent u op zoek naar meer informatie over een titel of hebt u andere vragen? Ik sta voor u klaar!

Asella De Vos
0472 40 39 55
asella.de.vos@vanin.be