Voor welke richtingen?

Tal van voorbeelden en een casus illustreren het onderzoeksproces en tonen de relevantie van onderzoek voor de beroepspraktijk in onderwijs, zorg en welzijn aan. Maar ook voor andere afstudeerrichtingen is Onderzoeksvaardigheden zeer geschikt.

  • Voor hogeschoolstudenten reikt het handvaten aan om zelf een eenvoudig onderzoek op te zetten en uit te voeren en om bestaande onderzoeken kritisch te bestuderen.
  • Voor docenten vormt het een basis om onderzoeksvaardigheden aan te leren in specifiek daartoe bestemde vakken. Het biedt ook ondersteuning in andere opleidingsonderdelen waar onderzoeksvaardigheden moeten worden toegepast, zoals projecten, stages, eindwerken … 
  • Voor professionelen in het werkveld fungeert het als naslagwerk om zelf praktijkonderzoek uit te voeren of daar de opdracht toe te geven. Het stelt hen ook in staat om berichtgeving over onderzoeksresultaten kritisch te interpreteren en naar waarde te schatten.
Wat is nieuw in deze uitgave van Onderzoeksvaardigheden? Bekijk de prijs en andere productinfo van Onderzoeksvaardigheden

 

AsellanKellyGOED

Kunnen wij u helpen?

Een boek op maat in enkele clicks?

Met Blend kunt u eenvoudig een boek op maat samenstellen. Kies uit hoofdstukken van De Boeck en voeg - indien u dat wenst - uw eigen lesmateriaal toe. Een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren!

Hebt u een andere vraag?

Wenst u een beoordelingsexemplaar of hebt u een andere vraag? Onze accountmanagers staan voor u klaar!

accountmanager@vanin.be

Asella De Vos (alle werkdagen behalve maandag):
+32 (0)472 40 39 55

Kelly Bosschaerts (alle werkdagen behalve woensdag en vrijdag):
+32 (0)476 80 01 42