Wie wij zijn

Uitgeverij VAN IN is toonaangevend in de markt en speelt een belangrijke rol bij het helpen bereiken van ‘het onderwijs van morgen’, waar gedifferentieerd onderwijs steeds belangrijker wordt. Daarom wordt blijvend geïnvesteerd in kwalitatieve content en in digitale leerplatformen die gepersonaliseerd leren mogelijk maken. 

VAN IN is de grootste educatieve uitgever in België en maakt deel uit van Sanoma Learning, een divisie van de Finse groep Sanoma. 

Dankzij de enthousiaste inzet van zo’n 180 medewerkers en nog veel meer auteurs kunnen wij het onderwijs innovatieve en kwaliteitsvolle leermiddelen aanbieden, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Al onze leeroplossingen getuigen van onze praktische kijk op onderwijs en onze expertise in de nieuwste digitale en didactische tendensen.

Wie kinderen heeft in het basisonderwijs kent ongetwijfeld Bingel (www.bingel.be), hét digitale leerplatform voor het basisonderwijs in Vlaanderen. Bingel kent - sinds zijn lancering in 2011 - een uitzonderlijk succes en bereikt zo’n 80% van de leerlingen in de lagere school met 500.000 oefeningen per dag.  Wij zijn dan ook bijzonder trots op de prestigieuze International Educational Learning Resources Award die we in 2015 met Bingel in de wacht sleepten op de London Book Fair. 

VAN IN werd met
bingel en diddit  onze digitale leerplatformen, verkozen tot het beste ICT-project van het jaar!

Sinds 2014 bundelen VAN IN en Schoolonline, één van de grootste aanbieders op vlak van software die leerlingbegeleiding, communicatie, administratie en algemeen management van scholen beheert maakt, hun krachten.  

In 2016 nam VAN IN, Uitgeverij De Boeck en werden we  een nieuw ééngemaakt bedrijf met een nog sterker en uitgebreid portfolio aan methodes in Vlaanderen, Brussel en Wallonië voor basis-, secundair- en hoger onderwijs.  

In 2018 kreeg Bingel bij de internationale Comenius EduMedia Awards de gouden medaille voor digitale onderwijsmiddelen voor scholen heeft gewonnen en werden we genomineerd voor de Trends Digital Pioneer award. .

We zijn in volle evolutie om samen het onderwijs van morgen verder te ondersteunen.  

Onze missie 

Samen slimmer leren: daar gaan we bij VAN IN elke dag voor. 

Vol overgave, want we geloven rotsvast in sterk onderwijs en innovatieve leeroplossingen. Wij ondersteunen leerkrachten om het beste uit zichzelf en uit hun leerlingen te halen.

En met de glimlach, want we hebben een boon voor blije leerlingen en leerkrachten. Het is mooi om talenten te zien groeien. Het is nog mooier om eraan te mogen bijdragen.

 

 

 

 

 
Hoofdkantoor

Uitgeverij VAN IN
Nijverheidsstraat 92/5
2160 Wommelgem

BE 0465 672 452
RPR Antwerpen

+ 32 3 432 95 00
uitgeverij@vanin.be