Lift voor de A-stroom

De basisoptie Economie en organisatie vormt een stevige uitdaging voor heel wat leerkrachten in het tweede leerjaar. Een vak van vijf lesuren per week, met nieuwe inhouden en een grote brok ICT erbij: daar moet je klaar voor zijn!
Als betrouwbare partner voor leerkrachten in economie en handelsvakken wil uitgeverij VAN IN je zo volledig mogelijk ondersteunen. Daarom stellen we onze methode Lift aan je voor.

Leerlingen in leerjaar 2 van de A-stroom kunnen ermee aan de slag. We voorzien aparte uitgaven voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het GO! in de A-stroom.


We laten je graag kennismaken met de structuur van Lift

Dankzij de duidelijke structuur van de hoofdstukken in Lift weten je leerlingen steeds wat ze moeten kennen. In onderstaande video leggen we je de structuur piekfijn uit. 
Lift2KOV-Astroom

Bekijk het boek Lift KathOndVla
Lift2GO-Astroom

Bekijk het boek Lift GO!
 

 

diddit_logo_Q_tagline

Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur