ON TRACK

Engels voor de doorstroomfinaliteit en aso

ON TRACK is een methode Engels voor de doorstroomfinaliteit, waarin actieve taallessen, communicatieve opdrachten en differentiatie een centrale rol spelen. We zetten volop in op meer zelfstandigheid van de leerlingen en moedigen hen aan om de taal te durven gebruiken. Daarbij verliezen we de stevige didactische ondersteuning niet uit het oog. We bouwen samen op naar een communicatieve opdracht en de leerlingen worden op verschillende manieren ondersteund. De leerstof focust op authenticiteit, waarin beeldcultuur een prominente plek krijgt.

ON TRACK wordt vernieuwd op het ritme van de modernisering. In 2021 kan je in de doorstroomfinaliteit aan de slag met de nieuwe editie van ON TRACK 3, ook voor de verdiepte basisvorming (in het KathOndVla).


Ontdek de troeven en inkijkmateriaal

 

ONTRACK46_cover

Voor wie is ON TRACK?

aso tso/kso bso
Doorstroomfinaliteit
(D)
Dubbele finaliteit
(D/A)
Arbeidsmarktfinaliteit
(A)
Domeinoverschrijdend
(DO)
Domeingebonden
(DG)Hou me op de hoogte
Waarom aan de slag met ON TRACK?
  • Activerende taallessen
  • Frisse kijk op literatuur en cultuur op maat van de leerling
  • Opbouwen naar realistische communicatieve opdrachten
  • Ingebouwde differentiatie
  • Engels durven spreken en kunnen gebruiken
  • Authentiek en eigentijds bronmateriaal
  • Extra: Trackings voor de 2de graad en de 3de graad
Lees meer over permanente evaluatie

 

TRACK_cover


TRACK 1e graad

Meer weten over de nieuwe reeks Engels voor de A-stroom? Wil je meer weten hoe TRACK inspeelt op de onderwijshervorming? Klik op de onderstaande button en kom meer te weten over TRACK.

Lees meer over TRACK
 

 

diddit_logo_Q_tagline

diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang


ON TRACK app on Iphone
Woordtrainer VAN IN

Met de nieuwe en gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van ON TRACK krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone

App_Store-spaceGoogle_Play_Store-space

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur