ON TRACK

Engels voor het aso

De succesvolle reeks Engels voor het aso, compleet beschikbaar voor graad 2 en 3. Benieuwd naar de troeven van ON TRACK?

  • Activerende taallessen
  • Opbouwen naar realistische taaltaken
  • Ingebouwde differentiatie
  • Engels durven spreken en kunnen gebruiken
  • Authentiek en eigentijds bronmateriaal

Ontdek de troeven van ON TRACK per graad Lees meer over permanente evaluatie

 

ONTRACK46_cover

 

TRACK_cover


TRACK 1e graad

Meer weten over de nieuwe reeks Engels voor de A-stroom? Wil je meer weten hoe TRACK inspeelt op de onderwijshervorming? Klik op de onderstaande button en kom meer te weten over TRACK.

Lees meer over TRACK
diddit_logo_Q_tagline
diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang


ON TRACK app on Iphone
Woordtrainer VAN IN

Met de nieuwe en gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van ON TRACK krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone

App_Store-spaceGoogle_Play_Store-space

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur