Bekijk de folder van ON TRACK!
ON TRACK

Engels voor de A-stroom en het aso

Een reeks Engels voor de a-stroom en het aso, beschikbaar voor de 3 graden. 

Lees alles over de troeven per graad
ON TRACK en de onderwijshervorming

Honderden scholen kozen de afgelopen jaren voor ON TRACK om Engels te geven in de A-stroom. In september 2019 gaan de nieuwe leerplannen van start en staan er heel wat veranderingen voor de deur voor het vak Engels. Jij, jouw school en je leerlingen kunnen daarvoor op ons rekenen!


Lees meer over ON TRACK en de onderwijshervorming

diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang


ON TRACK app on Iphone
Woordtrainer VAN IN

Met de nieuwe en gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van ON TRACK krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone

App_Store-spaceGoogle_Play_Store-space

2Column_vertegenwoordigers_2
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger