TRACK

Voor het eerste jaar in het secundair onderwijs hebben we TRACK gelanceerd, de vernieuwde reeks Engels voor de A-stroom en opvolger van ON TRACK. In 2020 verschijnen de delen voor leerjaar 2 van de A-stroom. 

Aanbod Gemeenschapsonderwijs

  • Leerwerkboek jaar 1 (2 uur): TRACK 1 GO!
  • Leerwerkboek jaar 2 (2 uur): TRACK 2 GO!

Aanbod Katholiek Onderwijs Vlaanderen/OVSG
Engels vanaf jaar 1

  • Leerwerkboek jaar 1 (1 uur): TRACK 1 KathOndVla
  • Leerwerkboek jaar 2 (2 uur): TRACK 2 KathOndVla

Engels vanaf jaar 2

  • Leerwerkboek jaar 2 (2-3 uur): TRACK 2-in-one KathOndVla / OVSG

De nieuwe reeks TRACK zet nog meer in op differentiatie, flexibiliteit en eigentijds taalmateriaal. We bouwen een nieuw, uniek differentiatietraject in het gekende concept van ON TRACK, zodat je nog beter kan inspelen op de diversiteit in je klas. Je kan ervoor kiezen om te differentiëren na het volledige hoofdstuk of om de differentiatie te laten aansluiten op kleinere onderdelen van de geziene leerstof. Aan jou de keuze!

 

TRACK_cover


 

 

diddit_logo_Q_tagline

diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang


ON TRACK app on Iphone
Woordtrainer VAN IN

Met de nieuwe en gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van TRACK krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone


App_Store-spaceGoogle_Play_Store-spaceHoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur