TRACK

Vanaf dit schooljaar gaan de nieuwe leerplannen van start en lanceren we voor het eerste jaar in het secundair onderwijs TRACK, de vernieuwde reeks Engels voor de A-stroom en opvolger van ON TRACK 1.

  • Leerwerkboek voor 1 uur Engels (Katholiek Onderwijs Vlaanderen)
  • Leerwerkboek voor 2 uur Engels (GO!)

De nieuwe reeks TRACK zal nog meer inzetten op differentiatie, flexibiliteit en eigentijds taalmateriaal. We bouwen een nieuw, uniek differentiatietraject in het gekende concept van ON TRACK, zodat je nog beter kan inspelen op de diversiteit in je klas. Je kan ervoor kiezen om te differentiëren na het volledige hoofdstuk of om de differentiatie te laten aansluiten op kleinere onderdelen van de geziene leerstof. Aan jou de keuze!Bekijk TRACK 1 voor KathOndVla (1 uur) Bekijk TRACK 1 voor het GO! (2 uur) Hoe werkt de structuur van TRACK?

 

TRACK_coverdiddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang


ON TRACK app on Iphone
Woordtrainer VAN IN

Met de nieuwe en gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van TRACK krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone


App_Store-spaceGoogle_Play_Store-spaceHoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger