cover-biogenie-plus
BIOgenie+

Complete methode natuurwetenschappen voor de A-stroom

BIOgenie+ is een complete en uitdagende methode natuurwetenschappen voor de eerste graad van de A-stroom van het Katholiek Onderwijs. De boeken zijn rijkelijk geïllustreerd met kleurrijke, recente foto’s en tekeningen die de leerstof verduidelijken en het inzicht in de materie aanscherpen.

Leerlingen leren onderzoeksvaardigheden en worden stap voor stap naar zelfstandig onderzoek geleid.

De troeven:

  • Keuze tussen leerwerkboek of een leerboek en een werkboek
  • Behandelt basis- én verdiepingsdoelstellingen
  • Veel aandacht voor helder en bondig taalgebruik
  • Sterk in studiecomfort: elk hoofdstuk wordt afgesloten met een gestructureerde samenvatting, waarin ook de belangrijkste tekeningen hernomen worden
  • Dankzij het digitale leerplatform diddit worden leerling en leerkracht bovendien optimaal ondersteund
Bekijk het aanbod

Onderwijshervorming 2019

Volgend schooljaar gaan de nieuwe leerplannen van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen van start voor het vak natuurwetenschappen. Jij kunt als leerkracht in de A-stroom blijven rekenen op Biogenie+. In september 2019 kun je nog steeds aan de slag met de vertrouwde structuur en werkwijze van de leerwerkboeken van Biogenie+. Waar nodig zullen we de inhouden aanpassen, zodat je helemaal conform de nieuwe leerplannen kan lesgeven.

De nieuwe versie van Biogenie+ zal jou daarnaast ook de nodige ondersteuning geven om met de nieuwe leerplannen aan de slag te gaan. Wij kijken graag samen met jou uit naar september 2019.

Meer nieuws over de nieuwe leerplannen Natuurwetenschappen

diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger