Boektoppers 25 jaar

Dit jaar stelden we voor de 25e keer een fantastisch nieuw aanbod bekende en bekroonde kinderboeken samen. Reden genoeg voor een feestje.

 

En de jarige trakteert.. lees hieronder hoe.

De jarige trakteert

Dit jaar stelden we voor de 25e keer een fantastisch nieuw aanbod bekende en bekroonde kinderboeken samen. Om voor te lezen en zelf te lezen. Een ‘must-have’ voor je klas- of schoolbibliotheek, maar ook een niet te missen aanbod voor de ouders thuis. Want voorlezen heeft een positief effect op alle kinderen en wie van thuis uit gestimuleerd wordt om te lezen, wordt sneller een vaardige en genietende lezer.

 

Helaas hebben niet alle kinderen leesboeken ter beschikking. Om ook hen de kans te geven vaardige, genietende en vooral gelukkige lezers te worden, schonken we 2.500 Boektoppers van voorbije jaren aan het goede doel.

 

2.500 prentenboeken naar het Leesfonds

 

Op 23 april was het Vlaanderenleestdag en Wereldboekendag. De ideale dag om bekend te maken dat uitgeverij VAN IN 2.500 Boektoppers prentenboeken schenkt aan het Leesfonds. Uitgeverij VAN IN en het Leesfonds willen allebei hetzelfde: zoveel mogelijk kinderen en jongeren helpen groeien tot gemotiveerde, taalvaardige en literair competente volwassenen die ten volle kunnen deelnemen aan onze samenleving.

 

 

 

 

 

Lees meer over het Leesfonds

Lees meer over Vlaanderenleest-dag

 

Boektoppers zijn al 25 jaar:

  • De beste en mooiste kinderboeken speciaal voor jou geselecteerd
  • Leuke thema’s die aansluiten bij de leefwereld van het kind
  • Zeer voordelig geprijsd