Ik hoor geen geluid bij mijn video- of audiofragmenten van mijn bordboek tijdens een online live-sessie?

Soms gebeurt het dat het geluid van audio- en videofragmenten niet hoorbaar is tijdens online live-sessies met je leerlingen. De oorzaak is vaak te zoeken bij de geluidsinstellingen van je computer, browser of het platform waarmee je de online live-les organiseert.

Tip:

Geef aan in de audio-instellingen van je computer dat de output van je computer ook de input voor de live-les moet worden.

Tip:

We raden aan om het lesmateriaal op voorhand met je leerlingen te delen via diddit. Zo kunnen ze de video- en audiofragmenten beluisteren en bekijken op hun eigen computer, laptop ... Hoe doe je dit? Hier vind je het antwoord.