Reken Maar! Basis digitaal

ZOUFFF!

Ontdek meer

Sessie Reken Maar! Basis digitaal

Reken Maar! Basis digitaal is ons nieuw leermiddel voor wiskunde in de derde graad. Door digitaal en papier op de juiste manier af te stemmen wordt differentiatie haalbaarder.

 

Een basis digitaal methode ondersteunt jou en jouw leerlingen door jou gericht te laten kiezen voor digitaal of papier, wat op elk moment de hoogste meerwaarde biedt. Daarbij hou jij als leerkracht altijd de controle, focus je meer op jouw kerntaken én boeken jouw leerlingen meer leerwinst. Wat zeggen de leerkrachten die recent gestart zijn?

 

“Intussen zijn we goed van start gegaan met het oefenen. Wat een heerlijk systeem!”

“Wij waren aangenaam verrast bij de resultaten van de toetsen. De meeste kinderen scoorden over het algemeen beter op hun toets.”

 

Tijdens deze sessie ontdekte je meer over de werkwijze van de methode én vertellen we je hoe het de leerlingen en leerkrachten bevalt.

Ontdek de methode

Sessie ZOUFFF!

Ontdek ZOUFFF!, onze nieuwste methode voor Frans voor leerjaar 5 en 6. Vanaf volgend schooljaar kan je in de beide leerjaren aan de slag met ZOUFFF!

 

Dankzij de doordachte en ingewerkte herhalingssystematiek worden je lessen haalbaar, functioneel én motiverend. Zo maak je van je leerlingen echte taalgebruikers. Dankzij de ingebouwde differentiatie kan elke leerling op zijn/haar eigen niveau aan de slag. ZOUFFF! gidst ook jou als leerkracht doorheen de Franse taal dankzij de uitgebreide handleiding. Wat zegt Juf Sarah, die dit jaar startte met ZOUFFF!?

 

De leerstof binnen ZOUFFF! is pittig maar leerlingen houden meer informatie vast op een kortere tijd. Ik heb ook het gevoel dat ze de leerstof grondiger beheersen.”

 

Ontdek de methode

Voor, tussen en na de sessies

Naast onze twee interessante sessies over ZOUFFF! en Reken Maar! Basis digitaal kon je doorlopend de nieuwigheden van Bingel ontdekken. In de ontvangstruimte maakte je ook kennis met onze leermiddelen van lezentaal, wereldoriëntatie en wiskunde. En de aanwezigen kregen natuurlijk een mooie goodiebag!

Ontdek al onze methodes

Dit waren onze locaties

AuditoRium4 - Gent

Dinsdag 5 maart

Thor Central - Genk

Maandag 11 maart

Salons van Edel - Wilrijk

Dinsdag 12 maart

Skyline Park - Izegem

Dinsdag 19 maart

Provinciehuis - Leuven

Woensdag 20 maart

WIMEC - Turnhout

Donderdag 21 maart