Hoe bestel ik een Bordboek Plus voor mijn leerkrachtenteam?

Bordboek Plus = een jaarlijkse digitale licentie voor methodes op Mijnlesmateriaal.be. Deze licentie geeft je leerkrachtenteam toegang tot de digitale versie van het boek.

Bestellen is heel eenvoudig:

 

  1. Jouw vak- of boekverantwoordelijke kan de bestelling voor de vakgroep plaatsen via de webshop van Uitgeverij VAN IN: school.vanin.be. Je kan dit enkel kopen via de webshop als je ingelogd bent met een professioneel account (leerkracht, administratief medewerker of directeur).
  2. Daarna ontvangt de boekenverantwoordelijke de code om toegang te krijgen tot het lerarenmateriaal. Hij deelt deze code met de betrokken leerkrachten van jouw school, zodat elke leerkracht zich optimaal kan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Een code kan door 20 leerkrachten gebruikt worden. Een licentie kan maar 1 keer aangekocht worden per school.
  3. Elk schooljaar wordt je licentie automatisch vernieuwd, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt. Gebruik je een licentie niet meer? Contacteer ons via het contactformulier via de button onderaan deze pagina om je licentie op te zeggen.
Gaa naar de webshop