Hoe druk ik een klasoverzicht af in Bingel Evaluatie?

Een klasoverzicht kun je downloaden/afdrukken per periode of als syntheserapport.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Evaluatie".

2 Klik in de linkerzijbalk op de knop "Print".

3 Kies de gewenste periode (of synthese) bovenaan in het scherm.

4 Om het klasoverzicht te genereren, klik je op de knop naast "klasoverzicht".

5 Klik daarna op de knop in de derde kolom om de pdf te downloaden.

6 Het klasoverzicht wordt gedownload in pdf-formaat op je computer en kan nu afgedrukt worden met een printer.

Melding

Een afdruk die gegenereerd is, kun je downloaden/afdrukken zoveel je wenst.

Tip van het Bingelteam

Wil je maximum, gemiddelde en mediaan wel of niet op het klasoverzicht? Deze instelling kan de schoolbeheerder instellen in het beheer van het rapport stap "HOE".