Hoe exporteer ik notities naar pdf en druk ik notities af in Bingel Zorg?

Notities kun je exporteren in een pdf-formaat. Voordeel van dit formaat: eenvoudig om af te drukken en als bijlage te gebruiken in een e-mail.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Zorg".

2 Bepaal eerst wat in het pdf-bestand dient opgenomen te worden. Kies de juiste klasgroep of individuele leerling.

3 Sorteer of filter de notities (indien nodig).

Melding

Wat je op je scherm ziet, zal opgenomen worden in de pdf!

4 Klik bovenin het venster op de knop "Exporteren" en kies "Exporteren PDF".

Er wordt nu een pdf-bestand gegenereerd. Dit bestand kan je downloaden en afdrukken.

Werkwijze exporteren van individuele notitie:

1 Kies de juiste leerling.

2 Klik op "..." rechts bovenaan en kies "Exporteren".

Er wordt een pdfaangemaakt met de inhoud van deze notitie.