Hoe filter ik notities in Bingel Zorg?

Om snel de juiste notitie te vinden zijn er verschillende filters voorzien in het groepsoverzicht en het overzicht van een leerling.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Zorg".

2 Selecteer - indien nodig - in de filter bovenin links de juiste klasgroep.

3 Klik op de knop "Filteren" om de filters zichtbaar te maken.

Filteren op datum:

Gebruik de velden “Van” en “Tot” om een bepaalde periode te selecteren.

Filteren op zorgtype:

Gebruik het veld “Alle types” om een bepaald zorgtype te selecteren.

Filteren op zorgthema:

Gebruik het veld “Alle thema’s” om een bepaald thema te selecteren.

Melding

Een andere manier om te filteren op een zorgthema is klikken op een thema in een willekeurige notitie. Dit kan in het groepsoverzicht of in het overzicht van een leerling.

Melding

Je kunt de filters ook gecombineerd gebruiken om zo een specifieker resultaat te bereiken.

4 Klik op de blauwe knop "Filteren" om het filteren uit te schakelen en alle gegevens terug zichtbaar te maken.

Waarschuwing

Indien je een filter ingeschakeld laat als je Bingel Zorg verlaat, zal deze de volgende keer dat je aanmeldt nog steeds actief zijn.