Hoe gebruik ik de bordlessen en -slides in mijn bordboek?

Voor klassikale instructie kun je de kant-en-klare bordlessen in het bordboek gebruiken. Je kunt de slides personaliseren: volgorde veranderen, schermen weglaten of er zelf aan toevoegen. Op die manier kun je makkelijker gepersonaliseerd lesgeven en verhoog je de interactiviteit tijdens de les.

Werkwijze:

1 Open een bordboek.

2 Start de bordles.

3 Blader via de slidenummers in de hoek rechts onderin.

Een bordles kan bestaan uit meerdere slides (schermen).

In de hoek links bovenin vind je de instructie.

Een bordles kan interactieve elementen bevatten.
Voorbeeld: foto’s naar de juiste plaats slepen:

4 Klik op de knop in de hoek rechts onderin om het scherm met het filmpje te maximaliseren (bv. bij het afspelen van een filmfragment).

5 Klik rechts bovenin het scherm om de bordles te sluiten en terug te keren naar het bordboek.