Hoe gebruik ik de geldschuif in mijn bordboek?

Melding

Met de geldschuif kun je werken met euromunten en biljetten.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Klik in het menu op de knop Toolkit.

3 Selecteer de geldschuif.

De geldschuif is actief op het bordboek.

Je kunt munten en biljetten verslepen naar je bordboek.

Je kunt ze terug naar de app slepen om ze te verwijderen of op het icoontje van de prullenmand klikken om ze allemaal in een keer te wissen.

4 Klik op het tandwieltje bovenin de app om de instellingen te wijzigen en de gewenste munten en biljetten te kiezen.

Standaard staan alle munten en biljetten actief.

5 Sluit de geldschuif met een klik op het X icoontje rechts bovenin.