Hoe gebruik ik het afdekblad in mijn bordboek?

Belangrijk

Je kunt een afdekblad op het bordboek gebruiken om delen van het scherm te verbergen die je nog niet wil laten zien aan de leerlingen.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Kies "Hulpmiddelen" en selecteer de knop "Afdekblad".

Er wordt een zwart afdekblad op het scherm getoond.

Je kunt het blad vergroten/verkleinen via de hoeken rechts onderin of links bovenin.

Je kunt het blad verplaatsen met je muisaanwijzer.

Je kunt het blad verwijderen via “X” in de rechterhoek bovenin.

Met een klik op de knop “Afdekblad” in het menu kun je een extra blad activeren.

Tip van het Bingelteam

Indien je liever slechts een deel van het scherm toont, kun je gebruik maken van de Schijnwerper.