Hoe kan ik de datum in mijn bordboek weergeven of verbergen?

Belangrijk

De datumkeuze wordt standaard weergegeven op het bordboek. Je kunt de weergave wijzigen of de datum verbergen.

De datumweergave kiezen

Bovenin het scherm staat de datumkeuzelijst.

1 Klik op het pijltje om de lijst te openen en kies de gewenste datumweergave.

De datum wordt op het scherm getoond in de gekozen weergave.

2 Verplaats het datumveld met een sleepbeweging naar de gewenste plek op je scherm.

De datum verbergen of weergeven

Melding

De volgende keer wanneer je dit bordboek opent, wordt de gekozen weergave onthouden.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker- of rechterkant van het scherm.

2 Kies "Hulpmiddelen" en schakel de knop "Toon datum" in of uit.

Deze keuze wordt onthouden de volgende keer je het bordboek opent.