Hoe vraag ik een offerte aan?

Je kan zelf via onze webshop een offerte opmaken, met een helder overzicht van de totale prijs van de gewenste producten (incl. of excl. verzendkosten).

Dit doe je zo:

• Login op onze webshop via ‘Mijn account’ met je professioneel account.
  • Vul jouw winkelmandje met de producten die je wil bestellen.
  • Ga naar jouw winkelmandje.
  • Klik onderaan op “Verzendkosten berekenen” als er ook verzendkosten op de offerte moeten staan.
  • Klik rechts bovenaan op de knop ‘Print hier je offerte’ om een offerte op te maken.

Totdat je de bestelling bevestigt, blijven de materialen bewaard in jouw mandje. Wens je hulp bij het plaatsen van jouw bestelling via onze webshop? Je kan een antwoord vinden op onze hulppagina.