Hoe kan ik met één klik vanuit mijn favoriete toepassingen een recent gebruikt bordboek starten?

Van zodra je een bordboek gebruikt hebt, verschijnt het automatisch op je startpagina bij “Favoriete toepassingen“. Zo kun je de bordboeken die je vaak gebruikt met één klik starten, bv. bij het begin van de schooldag.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Startpagina".

Onder de tab “Favoriete toepassingen” verschijnen automatisch de bordboeken die je dit schooljaar al gebruikt hebt.

2 Klik op "Open" om het bordboek te starten. Het bordboek start in een nieuw tabblad.

3 Wil je de tab "Favoriete toepassingen" graag als eerste scherm zien op je dashboard? Klik rechts bovenaan op de knop met je naam.

4 Kies zelf welk scherm je als eerste ziet op je dashboard via "Mijn voorkeuren" > "Mijn dashboardinstellingen".

Melding

Staan er nog geen bordboeken bij "Favoriete toepassingen"? Je start een bordboek de eerste keer op via de tegel "Leermiddelen". Werkwijze.

Waarschuwing

De lijst met laatst gebruikte bordboeken bevat maximaal 10 online bordboeken. Gebruik je een elfde online bordboek, dan verdwijnt het "oudste" online bordboek uit de lijst.

Melding

Je kunt meerdere online bordbordboeken tegelijk openen. Ze blijven ook beschikbaar zelfs nadat je je bij Bingel hebt afgemeld. Zo kun je alle online bordboeken die je tijdens de schooldag nodig hebt bij het begin van de dag opstarten. Je verliest dan geen tijd bij het wisselen van les of van leermiddel.