Hoe kan ik mijn eigen mediabestanden toevoegen aan het bordboek?

Werkwijze:

Belangrijk

Via Media kun je eigen mediabestanden aan het bordboek toevoegen.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Klik in het menu op de knop "Media".

3 Activeer het tabblad "Mijn media".

Mediabestanden die je kunt opladen zijn video, audio, afbeeldingen, links, kladbladen en andere bestanden zoals PDF.

Melding

Je kunt tot maximaal 1 GB ruimte gebruiken voor eigen mediabestanden.

4 Klik op de groene knop "Media toevoegen" om een bestand of link toe te voegen.

5 Duid het juiste mediatype aan.

6 Laad een bestand op vanop je computer via "Bladeren".

7 Of geef een URL en naam in (hyperlink):

Je vindt je mediabestand terug in het lijstje bij het overeenkomstige mediatype.

8 Klik op "..." naast het mediabestand om:

1. verder aan te passen (Editeren)
  2. een knop te plaatsen of te verwijderen met een link naar je media
  3. het bestand te verwijderen