Hoe voeg ik een knop toe om een eigen mediabestand te linken aan het bordboek?

Werkwijze:

Belangrijk

Via "Media" kun je eigen mediabestanden aan het bordboek toevoegen. Deze bestanden kun je vervolgens linken op een plek naar keuze in het bordboek zodat je ze snel kunt openen.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker-of rechterkant van het scherm.

2 Klik in het menu op de knop "Media".

3 Activeer het tabblad "Mijn media".

Melding

Mediabestanden die je kunt opladen zijn video, audio, afbeeldingen, links, kladbladen en andere bestanden zoals PDF. Lees hier hoe je een eigen mediabestand toevoegt aan het bordboek.

4 Klik op "..." naast het mediabestand dat je hebt toegevoegd en kies de optie "Plaats knop".

5 Voeg met de "stempel" de link toe aan de gewenste pagina op het bordboek.

Met één klik kun je nu je eigen mediabestand openen op de gewenste pagina.

6 Klik op "..." naast het mediabestand in de zijwerkbalk om:

• verder aan te passen (Editeren)
  • de knop op een pagina te plaatsen
  • de knop te verplaatsen
  • de knop te verwijderen
  • naar de pagina te gaan waar deze knop geplaatst is
  • het mediabestand te verwijderen