Hoe kan ik omgaan met foto's van het werkboek die in spiegelbeeld staan?

Worden na het inscannen de foto’s gespiegeld weergegeven? Geen nood, met een kleine aanpassing in de instellingen kun je dit verhelpen.

Dit probleem doet zich voor bij een beperkt aantal toestellen zoals bv. chromebooks Lenovo 100E.

Werkwijze:

1 Zorg dat je de laatste versie van de Bingel Raket app hebt geïnstalleerd.

2 Start de Raket app, maar log nog niet in.

3 Klik in het startvenster op "Toestel instellingen".

4 Zet de optie "Foto's spiegelen" aan.

5 Sluit het instellingenvenster en log in met klasnummer en wachtwoord.