Hoe kopieer ik een fiche naar een ander leermiddel in Bingel Planner?

Je kunt een fiche van het ene leermiddel naar het andere kopiëren. Dat kan handig zijn om bv. een fiche uit een leermiddel van een uitgever of collega naar een persoonlijk leermiddel te kopiëren.

Werkwijze:

1 Klik in Bingel Planner op "Leermiddelen".

2 Klik op "Mijn leermiddelen" (indien nodig).

3 Open het leermiddel met de fiche die je wil kopiëren.

4 Klik op "…" naast de fiche om het dialoogvenster te openen.

5 Klik op "Kopiëren naar ander leermiddel".

6 Selecteer het gewenste leermiddel in de linkerkolom en het gewenste hoofdstuk in de rechterkolom

Melding

Gearchiveerde leermiddelen worden apart getoond onderin de linkerkolom.

7 Bevestig onderin met de knop "Selecteer".

Een groene infotekst onderin bevestigt dat de fiche correct is gekopieerd.