Hoe koppel ik een lesfiche aan een lesmoment in Bingel Planner?

Koppel de fiche(s) uit je leermiddel(en) aan de lesmomenten in je agenda. Zo hoef je volgend schooljaar niet in je agenda te zoeken naar een bepaalde les die je gaf.

Werkwijze:

1 Klik in Bingel Planner op "Agenda".

2 Selecteer een lesblokje om het eigenschappenvenster te activeren.

3 Behoud de tab-keuze "Les/Arrangement".

4 Koppel de klasgroep (indien nodig).

5 Klik op het link-icoontje:

6 Maak je keuze uit de leermiddelen.

7 Klik op de gewenste fiche.

Je kunt ook meerdere fiches uit hetzelfde of uit verschillende leermiddelen tegelijk aanduiden.

Tip van het Bingelteam

De fiches die je reeds gebruikt hebt, kan je gemakkelijk onderscheiden omdat ze aangevinkt zijn en in een groen lettertype weergegeven worden.

8 Bevestig je keuze met een klik op de knop "Koppel geselecteerde fiche".

Je hebt de fiche nu gekoppeld aan het lesmoment. De titel van de lesfiche is zichtbaar in het blokje.

9 Raadpleeg de fiche via een klik op de gelinkte titel.

Melding

Het eigenschappenvenster kun je ook zichtbaar maken door te kiezen voor de weergave "Dag" als je liever zonder pop-upvenster werkt.

Tip van het Bingelteam

Om sneller de juiste fiche te vinden, geef je een trefwoord in bij "Snelzoeken". Alle fiches die het trefwoord bevatten, worden getoond zodat je meteen de gewenste fiche kan koppelen.