Hoe koppel ik een lesmoment aan een evaluatiefiche in Bingel Planner?

Een evaluatiefiche verschilt maar op 1 vlak van een gewone lesfiche. De doelen die gekoppeld zijn aan de evaluatiefiche worden in de doelenrapportage in een aparte kolom weergegeven. Zo behoud je overzicht tussen de doelen die je hebt behandeld en de doelen die je hebt geëvalueerd.

Werkwijze:

1 Klik in Bingel Planner op "Agenda".

2 Selecteer een lesblokje om het eigenschappenvenster te activeren.

3 Behoud de tab-keuze "Les/Arrangement".

4 Koppel de klasgroep (indien nodig).

5 Klik op het link-icoontje.

6 Maak een keuze uit de leermiddelen.

Evaluatiefiches zijn aangeduid met een rode stip.

Tip van het Bingelteam

Fiches die je reeds gebruikt hebt, kun je gemakkelijk onderscheiden omdat ze aangevinkt zijn en in een groen lettertype weergegeven worden.

7 Bevestig je keuze met een klik op de knop "Koppel geselecteerde fiche".

Je hebt de evaluatiefiche nu gekoppeld aan het lesmoment.

De titel van de fiche is gemarkeerd met een rode stip.

8 Raadpleeg de fiche via een klik op de gelinkte titel.

Melding

Het eigenschappenvenster kun je ook zichtbaar maken door te kiezen voor de weergave "Dag" als je liever zonder pop-upvenster werkt.

Tip van het Bingelteam

Om sneller de juiste fiche te vinden, geef je een trefwoord in bij "Snelzoeken". Alle fiches die het trefwoord bevatten, worden getoond zodat je meteen de gewenste fiche kan koppelen.