Hoe los ik vreemde woorden in Bingel op bij gebruik van Chrome?

Zie je plots vreemde woorden opduiken op je Bingel scherm? Bv “Genomen” i.p.v. “Taken”? Dan is de automatische vertaler van Chrome de spelbreker.

Werkwijze:

1 Klik in Chrome op de "..." in de rechter bovenhoek.

2 Klik op "Instellingen".

3 Open in het menu aan de linkerkant "Talen".

4 Zet de schakelaar "Google Translate gebruiken" uit.

5 Klik op "..." naast de hoofdtaal Nederlands bovenin het scherm.

6 Zet de optie "Aanbieden pagina's te vertalen in deze taal" uit.

7 Check of deze optie uitstaat bij alle talen in het lijstje.

8 Sluit het venster met de instellingen, sluit Chrome en start Chrome opnieuw op.