Hoe maak ik een lesmoment aan zonder fiche in Bingel Planner?

Deze stappen zet je enkel wanneer het niet nodig is om een fiche te koppelen in je agenda. Bv. klas opruimen, vrij lezen, verjaardag vieren…

Werkwijze:

1 Klik in Bingel Planner op "Agenda".

2 Selecteer een lesblokje om het eigenschappenvenster te activeren.

3 Behoud de tab-keuze "Les/Arrangement".

4 Koppel de klasgroep (indien nodig).

5 Typ de titel van de les.

Bv. Vrij lezen

6 Klik buiten het eigenschappenvenster om automatisch te bewaren.

7 Ververs je scherm (F5).

De titel is nu zichtbaar in het lesmoment in je agenda.

Melding

Het eigenschappenvenster kun je ook zichtbaar maken door te kiezen voor de weergave "Dag" als je liever zonder pop-upvenster werkt.