Hoe maak ik een nieuw account aan op diddit?

Bekijk hier de video hoe je als leerkracht of leerling stap voor stap een nieuw account aanmaakt op diddit.

• Ga naar www.diddit.be en klik op ‘Maak een account aan’.
  • Je kan kiezen om een traditionele login aan te maken op diddit met je e-mailadres en een paswoord.
  • Of je kan een account aanmaken door je inloggegevens van Smartschool, Microsoft of Google te gebruiken en ervoor te kiezen om deze login ook als diddit-login te gebruiken.

Heb je al een account op Mijnlesmateriaal.be of iDiddit? Dan kun je met deze inloggegevens ook aanmelden op diddit.

Belangrijk:

Na het aanmaken van een account kun je nog steeds je Google-, Smartschool- of Microsoft-gegevens linken aan je account. Zo heb je meerdere opties om in te loggen als je dat wenst. Dat kan heel makkelijk in je Persoonlijke instellingen in My VAN IN. Doe dit niet via het inlogscherm van diddit want dan maak je een tweede account aan.