Hoe pas ik de instellingen van een leermiddel aan in Bingel Planner?

1 Klik in Bingel Planner op "Leermiddelen".

2 Klik op "Mijn leermiddelen" (indien nodig).

3 Beweeg je muisaanwijzer over het leermiddel.

4 Klik op "☆" in de linkerbovenhoek om het leermiddel als favoriet toe te voegen.

Favoriete leermiddelen kunt je snel terugvinden via de filter.

5 Klik op "…" in de rechterbovenhoek om het dialoogvenster te openen. Kies "Instellingen".

6 Je kunt de titel van je leermiddel wijzigen of doelgroepen aanpassen.

7 Klik op de knop "Bewaar" om het dialoogvenster te sluiten.

Melding

• Wil je de coverafbeelding van een leermiddel aanpassen? Werkwijze.
  • Wil je een leermiddel delen met collega's? Werkwijze.