Hoe stel ik mijn account in op Bingel?

Via “Account” kun je je gegevens nakijken, wachtwoord wijzigen en een profielfoto opladen.

Werkwijze:

Belangrijk

De schoolbeheerder maakt jouw account aan. Je krijgt een activatiecode via e-mail. Volg deze werkwijze om je account te activeren en je aan te melden.

1 Meld je eerst aan als leraar op bingel.be met je gebruikersnaam.

2 Klik in het scherm bovenaan rechts op je naam en kies "Account".

3 Laad een leuke profielfoto op. Je leerlingen zien deze verschijnen bij berichten en feedback.

Onder je foto zie je de gebruikersnaam waarmee je aanmeldt in Bingel. Momenteel kun je die niet wijzigen.

Belangrijk

Wens je het e-mailadres voor communicatie te wijzigen? Dat kan via je contactgegevens.

4 Wens je een nieuw wachtwoord in te stellen? Vink dan de optie "Wachtwoord aanpassen" aan en vul de nodige gegevens aan.

5 Klik tenslotte op de groene knop "Opslaan" om de aanpassingen te bewaren.

Melding

Werk je niet langer voor een bepaalde school? Heb je het onderwijs verlaten? Vraag dan aan je voormalige schoolbeheerder om je account uit Bingel te verwijderen.