Hoe wijzig ik mijn e-mailadres op Bingel?

Via “Contactgegevens” kun je je naam, gender en e-mailinstellingen voor communicatie aanpassen.

Melding

Indien er op school nieuwe e-mailadressen voor leraars worden verstrekt, dan kan dit nieuwe e-mailadres aangepast worden bij "contactgegevens". De gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden en blijft gewoon geldig, zelfs als het e-mailadres dat als gebruikersnaam is ingesteld niet meer bestaat.

Melding

Is het e-mailadres waarmee je je aanmeldt niet langer in gebruik? Heb je geen toegang meer tot deze mailbox? Dat is geen probleem: je gebruikersnaam (= e-mail login) is voor Bingel pure tekst en staat los van het e-mailadres waarop je communicatie (oefenresultaten of servicemails) ontvangt.

Werkwijze:

1 Meld je eerst aan als leraar op bingel.be met je gebruikersnaam.

2 Klik in het scherm bovenaan rechts op je naam en kies "Contactgegevens".

3 Indien nodig kun je je naam aanpassen.

4 Wil je het e-mailadres waarop je communicatie van Bingel ontvangt wijzigen? Vul dan hier het gewenste emailadres in.

Waarschuwing

Het e-mailadres voor communicatie is niet perse hetzelfde als je gebruikersnaam waarmee je je aanmeldt op Bingel. Je gebruikersnaam kun je niet aanpassen, het e-mailadres voor communicatie wel.

5 Daaronder kun je je gender aanpassen.

6 Klik op de knop "Verzenden" om de wijzigingen door te voeren.