Hoe wissel ik in mijn bordboek tussen dubbele-, enkele- en halve pagina's?

Belangrijk

Standaard start een online bordboek in de weergave "dubbele pagina", net zoals de leerlingen het boekje voor zich zien liggen.

Werkwijze:

1 Klik aan de zijkant van het venster op de knop om de weergave te wijzigen.

2 Klik op de knop "Enkele pagina".

Deze functie toont de linkerpagina. Om de rechterpagina te tonen blader je via het VANIN-wiel één pagina verder.

3 Klik op de knop "Halve pagina" om enkel de bovenste helft van de pagina te tonen.

4 Gebruik de muisaanwijzer (of je vinger) om de pagina te verslepen.

5 Klik op de knop "Dubbele pagina" om de standaard-weergave te tonen.

6 Sluit het menu met een klik op de knop om de weergave te wijzigen.

Tip van het Bingelteam

Wil je nog meer focus op het bordboek? Kies dan het scherm maximaliseren.

Tip van het Bingelteam

Wil je nog meer kunnen in- of uitzoomen? Gebruik dan de loepjes in het VAN IN-wiel.