Hoe worden de thema's van 'Op verkenning' up-to-date gehouden?

In een voortdurend veranderende wereld, vinden we het belangrijk dat de informatie in de themaschriften van ‘Op verkenning’ relevant en actueel blijft. Om dit te verzekeren, maken we gebruik van een proactieve en een reactieve aanpak. 

 

Alle themaschriften worden op regelmatige basis gecontroleerd en geëvalueerd. Als we vaststellen dat bepaalde informatie, bronnen, foto’s en dergelijke niet langer actueel zijn, dan passen we deze onmiddellijk aan. 

 

Daarnaast moedigen we de leerlingen ook aan om zelf op zoek te gaan naar voorbeelden binnen het thema. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat we met actuele voorbeelden werken die de leerlingen herkennen en begrijpen. Bovendien spreekt deze aanpak ook andere belangrijke vaardigheden aan. 

 

 

We streven ernaar om altijd nauwkeurige en relevante informatie te verstrekken, maar als u toch een fout ontdekt in één van onze themaschriften, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. We stellen uw bijdrage aan de kwaliteit van onze materialen zeer op prijs en eventuele fouten die worden gemeld, worden snel gecorrigeerd.