Is het mogelijk om in een hoger leerjaar nog te beginnen met het groeiboekje van Reken Maar!?

Ja, het is absoluut mogelijk om in een hoger leerjaar te starten met het groeiboekje van Reken Maar!. Er is een uitgebreide handleiding beschikbaar om je op weg te helpen, die je kunt vinden bij de “Downloads” op Bingel. 

 

 Wat is het groeiboekje van Reken Maar!?

 

Het groeiboekje van Reken Maar! is een bijzonder instrument dat de groei van de leerlingen op verschillende aspecten bijhoudt. Het boekje bestaat uit drie delen: 

 

  1. Een algemeen luik waarin leerlingen zichzelf presenteren. Dit deel wordt jaarlijks bijgewerkt. 
  2. Een luik dat de fysieke groei van de leerlingen documenteert, met informatie over hun lengte, gewicht en verschillende fysieke vaardigheden zoals rennen, springen, zwemmen, en meer. 
  3. Een luik dat aandacht besteedt aan de emotionele groei van de leerlingen. Dit deel is gericht op het documenteren van de vaardigheden en attitudes die de leerlingen ontwikkelen om als persoon te groeien. 

 Hoe begin ik met het groeiboekje in een hoger leerjaar? 

 

In de handleiding van het groeiboekje vind je allerlei tips en tricks om te starten met het groeiboekje, ongeacht het leerjaar van je leerling. De suggesties in de handleiding zijn specifiek ontworpen om het makkelijk te maken om op elk moment in te stappen in het gebruik van het groeiboekje.