Waar kan ik als leraar de inloggegevens voor Bingel van een leerling vinden?

Om te kunnen Bingelen, vult elke leerling schoolcodeklasklasnummer en wachtwoord in.

Melding

Als klasleraar kun je de inloggegevens van elke leerling bekijken en/of aanpassen.

Werkwijze:

Waarschuwing

Opgelet: is voor jouw school de WISA-synchronisatie actief? Dan mag je geen gegevens wijzigen behalve het wachtwoord. Check dit bij je schoolbeheerder.

1 Klik in het startscherm bovenaan rechts op je naam om de schoolcode te zien.

2 Klik in het startscherm op de tegel "Startpagina" om klas, klasnummer en wachtwoord te zien.

3 De tab "Mijn leerlingen" geeft je een klasoverzicht met de avatars van je leerlingen. Gebruik de filter bovenin om een andere klas te kiezen.

Naast elke leerling staat het klasnummer in een oranje bol.

4 Klik op de drie puntjes op de kaart van een leerling om de gegevens te bekijken.

5 Is een leerling zijn wachtwoord vergeten? Klik op het oogje.

Belangrijk

Wil je een leerling een nieuw wachtwoord toekennen? Werkwijze.

Melding

Op het startscherm kun je via de tegel "Beheer" > "Overzichten en lijsten" ook een klasoverzicht met de inloggegevens van je leerlingen downloaden.