Lift

De complete methode voor Economie en Organisatie 

De basisoptie Economie en organisatie vormt een stevige uitdaging voor heel wat leerkrachten in het tweede leerjaar. Een vak van vijf lesuren per week, met nieuwe inhouden en een grote brok ICT erbij: daar moet je klaar voor zijn!

Als betrouwbare partner voor leerkrachten in economie en handelsvakken wil uitgeverij VAN IN je zo volledig mogelijk ondersteunen. Daarom stellen we onze nieuwe methode Lift aan je voor.

Leerlingen in leerjaar 2 van de A-stroom en de B-stroom kunnen er in september 2020 mee aan de slag. Bovendien voorzien we aparte uitgaven voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het gemeenschapsonderwijs (+OVSG) in de A-stroom.


Lift x3
Waarom kiezen voor Lift?

Bart Verhoeven van Talentenschool Turnhout over Lift: ´Dit boek heeft alle verwachtingen overtroffen. De differentiatie, man, die zit goed in elkaar. Doorheen het hele boek, een hoog niveau dat volgehouden wordt. Er is echt over nagedacht. Kleine delen, en niet 1 groot boek. Dicht bij de leefwereld van de leerlingen. Dit wordt heel leuk dit jaar, de leerlingen zullen automatisch interesse krijgen, ze zullen meegetrokken worden in het verhaal. Ik krijg er zelf ook zin in om te beginnen. Die powerpoints, ict-fiches … Echt een knap werk.´

Doorblader de folder

diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Diddit is een motiverend online leerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal.

Meer weten

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur