Lift

Lift is een methode economie voor de A-stroom, B-stroom, doorstroom-, dubbele en arbeidsmarktfinaliteit.

  • Eenzelfde, sterk concept voor alle economische vakken
  • Apart leerwerkboek voor elke finaliteit met ruimte voor differentiatie
  • Veel aandacht voor actualiteit en cases uit de leefwereld van de leerling
Blijf op de hoogte
Lift_hybride_beeld
Waarom werken met Lift?

Het curriculum van economische vakken kent volgend schooljaar een grote omwenteling. En dat is goed nieuws, want dankzij de hervorming bouwen leerlingen een bredere maatschappelijke kennis en interesse op. Bovendien zal er ook meer structuur en eenheid tussen de economische vakken van verschillende finaliteiten ontwikkeld worden.

Een grondige hervorming vraagt om grondige aanpassingen. Daarom ontwikkelden we voor alle economische vakken in alle finaliteiten één allesomvattende, gloednieuwe methode: Lift. Voor elke finaliteit voorzien we een apart leerwerkboek, aangepast naar de noden van de specifieke doelgroep.

Lift is een complete methode die geschikt is voor alle economische vakken in de A-stroom, B-stroom, doorstroomfinaliteit, dubbele finaliteit en arbeidsmarktfinaliteit.

 

Lift_diddit_beeld


Lift & diddit, het beste van twee werelden
Het onlineleerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven.

Benieuwd hoe Lift werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur