Hou me op de hoogte
TNT-covers
Over Track 'n' Trace

Engels voor de dubbele finaliteit

Track ‘n’ Trace biedt een uniek differentiatietraject, op maat van klassen in de dubbele finaliteit. Aan jou de keuze wanneer je differentieert en hoe je de differentiatie inzet om optimaal in te spelen op de leernoden van je klassen.  

We vernieuwen Track ‘n’ Trace op het ritme van de modernisering. In 2021 kan je in de dus aan de slag met de nieuwe editie van Track ‘n’ Trace 3. 


Waarom werken met Track 'n' Trace?
Bekijk hier de inhoudsopgaves en voorbeeldpagina's
Voor wie is Track 'n' Trace?

aso tso/kso bso
Doorstroomfinaliteit
(D)
Dubbele finaliteit
(D/A)
Arbeidsmarktfinaliteit
(A)
Domeinoverschrijdend
(DO)
Domeingebonden
(DG)
ON TRACK app on Iphone
Woordtrainer VAN IN

Met de gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van deze reeks Engels krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone


App_Store-spaceGoogle_Play_Store-space 

 

diddit_logo_Q_tagline

Diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie op je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur