Ontdek Quark, de nieuwe methode fysica voor het aso in graad 2 en 3.
Quark

Fysica voor het aso in de 2de en 3de graad

Met de nieuwe leerplannen fysica doet ook een nieuwe methode zijn intrede: Quark. Deze reeks fysica-uitgaven voorziet in aparte boeken voor de 1-uurse en 2-uurse richtingen die aansluiten bij de leerplanvisie rond het onderzoekend leren/leren onderzoeken. 

Voor de derdejaars werd er een leerwerkboek voorzien; de vierdejaars kunnen kiezen tussen een leerwerkboek en een leerboek, telkens op maat van de 1-uurse en 2-uurse richtingen. Voor de derde graad worden er leerboeken aangeboden.

Troeven:

  • Solide theoretische basis en duidelijk gestructureerd
  • Duidelijk overzicht van de leerstof aan het begin van elk thema en beknopte synthese aan het einde
  • Aantrekkelijke lay-out in vier kleuren
  • Methodesite met o.m. interactieve oefeningen, applets en interessante links bij de leerstof

De reeks is ook bruikbaar in het tso (techniek-wetenschappen, biotechnische wetenschappen en industriële wetenschappen). Voor wie lesgeeft in het tso, is op de methodesite voor de leerkracht extra materiaal ter beschikking gesteld.


Bekijk het aanbod
diddit_logo_Q_tagline
diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur