Ontdek STORIA classic, werkboeken en werkschriften geschiedenis voor aso en tso!
STORIA classic

Handboeken en werkschriften geschiedenis voor A-stroom, aso en tso

STORIA classic zorgt met een heldere lay-out en structuur voor een duidelijke situering van de lessen en biedt bij elke lestekst vaste ankerpunten. Het handboek focust meer dan ooit op een brede waaier van unieke bronnen en heldere lesteksten. Inhoudelijk is deze methode helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Bij STORIA classic en live hebben we ontdekplaten ontwikkeld voor het eerste tot het zesde jaar, om je leerlingen vooraf de leerstof te laten ontdekken of om je lessen in de klas een krachtige beeldrijke uitbreiding te geven. Laat je op sleeptouw nemen door straffe animaties, boeiende reconstructies en leuke wetenswaardigheden. Bekijk hier de ontdekplaat Constantinopel en de Hagia.


De troeven:

  • Apart leerboek en werkschrift maken eigen accenten in je les mogelijk
  • Functionele lay-out voor optimaal lesverloop
  • Conform nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek
  • Ontdekplaten waarmee je op ontdekkingstocht gaat door tijd en ruimte

STORIA Classic en de onderwijshervorming

De boeken van STORIA Classic voor het eerste jaar zijn herwerkt in het kader van de nieuwe eindtermen. Vanaf dit schooljaar gaan jij en je leerlingen aan de slag met vernieuwde uitgaven voor het eerste jaar: STORIA HD Classic. 

We behouden de solide structuur en de heldere werkwijze, maar brengen historisch denken (HD) nog meer naar de oppervlakte. Kennen én kunnen behouden hun plaats, en redeneren over bronnen wordt nog meer expliciet gemaakt.

Bekijk het volledige leerboek van STORIAHD classic

 


Liever één enkel leerwerkboek? Neem zeker eens een kijkje bij STORIA live!


Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur