STORIA en de onderwijshervorming

Ook na de onderwijshervorming zetten we deze beproefde reeks verder onder de naam STORIAHD. We behouden de solide structuur en heldere werkwijze, maar brengen historisch denken nog meer aan de oppervlakte. We lanceren STORIAHD op het ritme van de onderwijshervorming.

Ontdek de vernieuwde STORIA HD

Ontdek STORIA classic, werkboeken en werkschriften geschiedenis voor aso en tso!
STORIA classic

Handboeken en werkschriften geschiedenis voor A-stroom, aso en tso

STORIA classic zorgt met een heldere lay-out en structuur voor een duidelijke situering van de lessen en biedt bij elke lestekst vaste ankerpunten. Het handboek focust meer dan ooit op een brede waaier van unieke bronnen en heldere lesteksten. Inhoudelijk is deze methode helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Bij STORIA classic en live hebben we ontdekplaten ontwikkeld voor het eerste tot het zesde jaar, om je leerlingen vooraf de leerstof te laten ontdekken of om je lessen in de klas een krachtige beeldrijke uitbreiding te geven. Laat je op sleeptouw nemen door straffe animaties, boeiende reconstructies en leuke wetenswaardigheden. Bekijk hier de ontdekplaat Constantinopel en de Hagia.


De troeven:

  • Apart leerboek en werkschrift maken eigen accenten in je les mogelijk
  • Functionele lay-out voor optimaal lesverloop
  • Conform nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek
  • Ontdekplaten waarmee je op ontdekkingstocht gaat door tijd en ruimte

Liever één enkel leerwerkboek? Neem zeker eens een kijkje bij STORIA live!


Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur