STORIA GO!, een spannende, dynamische leerwerkschriften geschiedenis voor het gemeenschapsonderwijs!
Bekijk het aanbod
STORIA GO!

Leerwerkschriften geschiedenis voor de A-stroom, aso en tso in het GO!

Geeft u les in het GO!, dan maakt u van de les geschiedenis een spannende expeditie in het verleden met STORIA GO!. Een grondige aanpassing van het succesvolle STORIA live-concept aan het nieuwe leerplan 2010 (GO!) staat garant voor een aantrekkelijk leerwerkschrift dat zich uitstekend leent voor een dynamische en boeiende aanpak

Dankzij afwisselende werkvormen betrek je jouw leerlingen nóg actiever bij de les, zodat je altijd hun volle aandacht hebt. Inhoudelijk is deze methode helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten.

De troeven:

  • Zelfde didactische aanpak als het succesvolle concept van STORIA live
  • Afwisseling als basisprincipe
  • Waaier van activerende werkvormen: onderzoek van gevarieerd bronnenmateriaal, rollenspel, hoekenwerk...
  • Drie unieke historische kortverhalen van jeugdauteur Dirk Bracke
  • Ruim aanbod ICT-materiaal
  • Aandacht voor verschillende leerstijlen
  • Oog voor taalbeleid

STORIA GO! en de onderwijshervorming

De boeken van STORIA GO! voor het eerste jaar zijn herwerkt in het kader van de nieuwe eindtermen. Vanaf dit schooljaar gaan jij en je leerlingen aan de slag met vernieuwde uitgaven voor het eerste jaar: STORIA HD GO!.


We behouden de solide structuur en de heldere werkwijze, maar brengen historisch denken (HD) nog meer naar de oppervlakte. Kennen én kunnen behouden hun plaats, en redeneren over bronnen wordt nog meer expliciet gemaakt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur