STORIA live, leerwerkschriften geschiedenis voor aso en tso!
STORIA live

Leerwerkschriften geschiedenis voor A-stroom, aso en tso

STORIA live biedt een brede waaier aan activerende werkvormen voor een dynamisch lesverloop en een grote betrokkenheid van je leerlingen. In een leerlingvriendelijke structuur focust dit leerwerkboek op historische vaardigheden. Inhoudelijk is deze methode helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Bij STORIA classic en live hebben we ontdekplaten ontwikkeld voor het eerste tot het zesde jaar, om je leerlingen vooraf de leerstof te laten ontdekken of om je lessen in de klas een krachtige beeldrijke uitbreiding te geven. Laat je op sleeptouw nemen door straffe animaties, boeiende reconstructies en leuke wetenswaardigheden. Bekijk hier de ontdekplaat Constantinopel en de Hagia.


De troeven:

  • Handig leerwerkboek dat een gestructureerd lesverloop garandeert
  • Prikkelende en activerende werkvormen
  • Conform nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek

Lees meer troeven >>

STORIA Live en de onderwijshervorming

De boeken van STORIA Live voor het eerste jaar zijn herwerkt in het kader van de nieuwe eindtermen. Vanaf dit schooljaar gaan jij en je leerlingen aan de slag met vernieuwde uitgaven voor het eerste jaar: STORIA HD Live.


 We behouden de solide structuur en de heldere werkwijze, maar brengen historisch denken (HD) nog meer naar de oppervlakte. Kennen én kunnen behouden hun plaats, en redeneren over bronnen wordt nog meer expliciet gemaakt.


 

Liever een handboek én een werkschrift? Neem zeker eens een kijkje bij STORIA classic.


Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur