STORIA en de onderwijshervorming

Ook na de onderwijshervorming zetten we deze beproefde reeks verder onder de naam STORIAHD. We behouden de solide structuur en heldere werkwijze, maar brengen historisch denken nog meer aan de oppervlakte. Voor schooljaar 2019-2020 vernieuwden we leerjaar 1, nu is leerjaar 2 aan de beurt.

Ontdek de vernieuwde STORIA HD

Bekijk het webinar van STORIA HD en Sapiens
STORIA live, leerwerkschriften geschiedenis voor aso en tso!
STORIA live

Leerwerkschriften geschiedenis voor A-stroom, aso en tso

STORIA live biedt een brede waaier aan activerende werkvormen voor een dynamisch lesverloop en een grote betrokkenheid van je leerlingen. In een leerlingvriendelijke structuur focust dit leerwerkboek op historische vaardigheden. Inhoudelijk is deze methode helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Bij STORIA classic en live hebben we ontdekplaten ontwikkeld voor het eerste tot het zesde jaar, om je leerlingen vooraf de leerstof te laten ontdekken of om je lessen in de klas een krachtige beeldrijke uitbreiding te geven. Laat je op sleeptouw nemen door straffe animaties, boeiende reconstructies en leuke wetenswaardigheden. Bekijk hier de ontdekplaat Constantinopel en de Hagia.


De troeven:

  • Handig leerwerkboek dat een gestructureerd lesverloop garandeert
  • Prikkelende en activerende werkvormen
  • Conform nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek

Liever een handboek én een werkschrift? Neem zeker eens een kijkje bij STORIA classic.


Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur