Waarom werken met Microscoop?

Werken op maat

MicroScoop is gemaakt op maat van de B-stroom en biedt daarnaast nog heel wat mogelijkheden om te differentiëren.

 

Flexibel inzetbare thema’s

Elk leerpakket bestaat uit meerdere thema’s waarvan jij als leerkracht de volgorde bepaalt. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat je je lessen bv. kunt aanpassen aan themaweken op school of kunt afstemmen met collega’s over vakken heen.

 

Oefenen op maat van je klas

In ‘Nu is het jouw beurt’ wordt de leerstof uit het hele thema verder ingeoefend. Afhankelijk van de sterkte van jouw klassen kan je de oefeningen inzetten na elk hoofdstuk of na afloop van alle hoofdstukken.

 

Oefenen op maat van je leerling

Zijn je leerlingen meteen mee met de oefeningen in ‘Nu is het jouw beurt’, of net niet? Op diddit kunnen ze de leerstof verder inoefenen en/of remediëren. Vullen ze bovendien de checklist in het Portfolio online in, dan wordt hen van daaruit ook onmiddellijk een remediëringstraject voorgesteld.



Bekijk het leerpakket Natuur 2 uur met opzoekboekje
Samen Microscoop
diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Diddit is een motiverend online leerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal.

Meer weten

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur