Van Infowijzer


Ontdek de reeks NW voor jou, natuurwetenschappen voor de A-stroom.
NW voor jou

Volledige reeks natuurwetenschappen om te ontdekken én te onderzoeken

NW voor JOU is een volledige reeks natuurwetenschappen voor de eerste graad van de A-stroom, afgestemd op de leerplannen van het Katholiek Onderwijs. Je hebt de keuze tussen twee leerwerkschriften. De Onderzoekeditie legt de klemtoon op actief bestuderen en zoekt antwoorden op onderzoeksvragen. De Ontdekeditie stelt actief beleven voorop en zit vol actiegerichte uitdagingen.

De troeven:

  • Actieve betrokkenheid via diverse dynamische werkvormen
  • Knipbladen in het eerste katern voor gemoedelijke overstap na het basisonderwijs
  • Experimenten bij elke onderzoeksvraag
  • Volledige digitale ondersteuning dankzij het online leerplatform diddit
  • 1 Bordboek Plus en 1 (uitgebreide) handleiding voor beide edities

Ken je onze reeks BIOgenie+ al? Neem zeker eens een kijkje en lees alles over BIOgenie+.

Bekijk het aanbod

Onderwijshervorming 2019

Volgend schooljaar gaan de nieuwe leerplannen van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen van start voor het vak natuurwetenschappen. Jij kunt als leerkracht in de A-stroom blijven rekenen op NW voor jou. In september 2019 kun je nog steeds aan de slag met de vertrouwde structuur en werkwijze van de leerwerkboeken van NW voor jou. Waar nodig zullen we de inhouden aanpassen, zodat je helemaal conform de nieuwe leerplannen kan lesgeven.

De nieuwe versie van NW voor jou zal jou daarnaast ook de nodige ondersteuning geven om met de nieuwe leerplannen aan de slag te gaan. Wij kijken graag samen met jou uit naar september 2019.


Meer nieuws over de nieuwe leerplannen Natuurwetenschappen

diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger