Van Infowijzer


Ontdek Solar, de reeks natuurwetenschappen voor de eerste graad van het gemeenschapsonderwijs.
Solar

Natuurwetenschappen helder uitgelegd met duidelijke illustraties

Solar is een methode natuurwetenschappen voor de eerste graad van de A-stroom, afgestemd op de leerplannen van het gemeenschapsonderwijs (GO!). Naast een leerwerkboek voor het 1-uursvak, is er ook een apart werkboekje voor het keuzegedeelte wetenschappelijk werk.

De troeven:

  • Rijkelijke, heldere illustraties die de leerstof verduidelijken en het inzicht in de materie aanscherpen
  • Veel aandacht voor bondig en helder taalgebruik
  • Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een gestructureerde samenvatting, waarin ook de belangrijkste tekeningen hernomen worden
  • Interactieve oefeningen per thema om de leerstof te verwerken
  • Volledige digitale ondersteuning dankzij het online leerplatform diddit
Bekijk het aanbod

Onderwijshervorming 2019

Volgend schooljaar gaan de nieuwe leerplannen van het Gemeenschapsonderwijs van start voor het vak natuurwetenschappen. Jij kunt als leerkracht in de A-stroom blijven rekenen op NW voor jou GO!. In september 2019 kun je nog steeds aan de slag met de vertrouwde structuur en werkwijze van de leerwerkboeken van NW voor jou GO!. Waar nodig zullen we extra inhouden voorzien, zodat je helemaal conform de nieuwe leerplannen kan lesgeven.

NW voor jou GO! zal jou daarnaast ook de nodige ondersteuning geven om met de nieuwe leerplannen aan de slag te gaan. Wij kijken graag samen met jou uit naar september 2019.

Meer nieuws over de nieuwe leerplannen Natuurwetenschappen

diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger