Taalweb

Nederlands voor B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit (bso)

Taalweb is hét referentiewerk Nederlands voor de B-stroom en de arbeidsmarktfinaliteit, waarin remediëring en differentiatie een prominente plek krijgen. 

Als leraar kan je rekenen op een stevige ondersteuning, met onder meer een breed toetsenaanbod, een enorme batterij taaloefeningen en praktische lesfiches. Verder heb je gratis toegang tot onze digitale, diagnostische taalvaardigheidstoets op diddit: Opstap Taalscreening. Dankzij ons digitale leerplatform diddit worden leerling en leerkracht bovendien optimaal ondersteund. 

We vernieuwen Taalweb op het ritme van de modernisering. In 2021 kan je dus aan de slag met de nieuwe editie van Taalweb 3. 


Hou me op de hoogte
 

 

diddit_logo_Q_tagline

diddit, het online leerplatform
Bij alle leer(werk)boeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek de meerwaarde van diddit!

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur